ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Γιατί ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο Σταύρος Ψυχάρης αναφέρονται στο ημερολόγιο του Ακη

Ποιοι και γιατί αρνούνται να διαφημίσουν το περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη 

Με πολύ καυτά θέματα κυκλοφορεί το τέταρτο τεύχοςς του περιοδικού HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη. Τόσο καυτά που κάποια Μέσα, όπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος, αρνούνται ακόμη και να παίξουν -με «άνωθεν εντολές»- το διαφημιστικό σποτ του περιοδικού!
Σε αυτό το τεύχος του HOT DOC περιέχονται:
- Σελίδες από το ημερολόγιο του Τσοχατζόπουλου όπου ο Ακης εμφανίζει τον υπουργό Δικαιοσύνης να παζαρεύει μαζί του αφ ενός την εξόντωση των εισαγγελέων που τον διώκουν και αφ΄ετέρου το “καθάρισμα” της υπόθεσης του. Αναφέρονται διαβεβαιώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης για βοήθεια.
- Στο ημερολόγιο ο Ακης εμφανίζει ισχυρό επιχειρηματία της Ελλάδας (και καναλάρχη) να συναντιέται μαζί του για την υπόθεσή του.
- Αναφέρονται ραντεβού με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.
- Υπάρχουν σημειώσεις και καταγράφονται απαιτήσεις του Ψυχάρη και..άλλων εκδοτών που ζητούν ως ανταλλάγματα δουλειές στη Γερμανία.
- Οι εντιμότατοι φίλοι του Άκη και η Τράπεζα Πειραιώς.
- Επίσης: Οι εισαγγελείς του Οικονομικού εγκλήματος Πεπόνης και Μουζακίτης κατήγγειλαν στον Άρειο Πάγο ότι ένα ολόκληρο τμήμα της Αστυνομίας παρακολουθεί τα τηλέφωνά τους

-Διαβάστε το EDITORIAL του 4ου τεύχους του HOT DOC