ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ποιά τηλεοπτική δημοσιογράφος αγωνιά να μεταφέρει τα εκατομμύριά της στο εξωτερικό;

Συνέβη κι αυτό.
Γνωστή κυρία της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας – κεντροαριστερών αποχρώσεων, με «φουσκωμένους» τραπεζικούς λογαριασμούς, βλέποντας ότι το μέλλον της χώρας διαγράφεται δυσοίωνο, αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μεριμνήσει για τις καταθέσεις της, μεταφέροντάς τες στο εξωτερικό!
Κατευθύνεται στα κεντρικά γραφεία της τράπεζάς της και αναζητά τον υποδιευθυντή προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με την πρόθεσή της να μεταφέρει οκταψήφιο ποσό στο εξωτερικό!
Αν και ιδιαίτερα ενημερωμένη, θεωρεί -προφανώς- ότι η διαδικασία είναι απλή, με αποτέλεσμα να φάει την πρώτη κρυάδα από τον υποδιευθυντή της τράπεζας, όταν αυτός της είπε ότι..χρειάζεται πόθεν έσχες!
Έξαλλη, ζητάει να δει τον διοικητή της τράπεζας!
Λόγω του (τηλεοπτικού)εκτοπίσματός της, ικανοποιείται το αίτημά της και ο διοικητής της επαναλαμβάνει με κυνικό τρόπο ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, αφού η νομοθεσία για αυτές τις περιπτώσεις προβλέπει – όπως της είπε και ο υποδιοικητής, την ύπαρξη πόθεν έσχες! Εμφανώς εκνευρισμένη αποχωρεί από τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας, λέγοντας με απειλητικό ύφος: «θα επιστρέψω!»
-πηγή: Enimerosi24