ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο Βγενόπουλου - Βεντούρη

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο μεταξύ Ανδρέα Βγενόπουλου και Απόστολου Βεντούρη. Αυτή τη φορά επιστρατεύθηκε από την πλευρά του δεύτερου και free press ονόματι ΚΕΡΒΕΡΟΣ με έδρα τον Πειραιά που διανέμεται σε 100.000 αντίτυπα.
Ολο το 16σέλιδο έντυπο είναι «αφιερωμένο» στον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο ενώ όλα τα κομμάτια που δημοσιεύονται είναι (φυσικά) ανυπόγραφα και ασκούν δριμεία κριτική «στον "δικηγοράκο" που ήθελε να κατακτήσει την Ελλάδα, τον "επιχειρηματία" που κατόρθωσε να στήσει με τα λεφτά των άλλων έναν όμιλο με εκατοντάδες εταιρείες και χιλιάδες εργαζόμενους, που σήμερα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα» (τα εντός εισαγωγικών αναφέρονται στο editorial της εφημερίδας).
Εκδότης του μηνιαίου free press είναι η Cerberus & Partners Business Strategic Consultants, πρόεδρος της οποίας είναι ο εφοπλιστής Απόστολος Βεντούρης. Η εφημερίδα φιλοξενεί και (ανυπόγραφη) συνέντευξη του Βεντούρη με τίτλο «Η πυραμίδα της ΜIG βασίζεται σε μετοχοδάνεια».
Εντυπωσιακός ο σκύλος φύλακας του Αδη, με τα τρία κεφάλια δίπλα στο λογότυπο ΚΕΡΒΕΡΟΣ της «ειδικής αποκαλυπτικής μηνιαίας εφημερίδας». Ακόμη πιο εντυπωσιακή η πρωτοσέλιδη φωτογραφία του Βγενόπουλου να ανάβει το υπερμεγέθες πούρο του.

Υ.Γ. Κάποιοι είπαν οτι ο Βγενόπουλος θα απαντήσει κι.... αυτός με free press ονόματι MIG που στο λογότυπό του θα έχει και φωτογραφία του ρώσικου μαχητικού αεροσκάφους...