ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Με μειοψηφικό ποσοστό ο Ρέστης στο «Πρώτο Θέμα» μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛ

Oπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Τώρα τελευταία υπήρχε πολύς καπνός κι έτσι όπως μας πληροφορεί στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και ο Χρήστος Ξανθάκης o εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης «μπήκε» στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Γράφει συγκεκριμένα στη στήλη του Μέσα & Media:
O εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης αγοράζει μειοψηφικό ποσοστό στο «Πρώτο Θέμα»! Η πράξη θα γίνει με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οπότε τα λεφτά θα παραμείνουν στην εταιρεία.Το επιτελείο της εφημερίδας θα συνεργαστεί με τον Βίκτωρα Ρέστη σε όλο το φάσμα και το εύρος των συμμετοχών του στα ΜΜΕ. Οσο για την ουσία του ντιλ, όλες οι πλευρές κρατούν χαμηλούς τόνους προκειμένου να πείσουν εχθρούς και φίλους ότι τα λεφτά αυτή την περίοδο δεν περισσεύουν.
Επίσης ο Ξανθάκης επιβεβαιώνει τα περί εποπτείας του μάρκετινγκ και του εμπορικού στον ΔΟΛ από τον Παντελή Καψή γράφοντας:

Την περασμένη εβδομάδα σημείωνα το εξής: «Εχω δει ένα σωρό απίθανα πράγματα σε αυτή την πιάτσα, αλλά αν δω διευθυντή μεγάλης εφημερίδας να αναλαμβάνει μάρκετινγκ και εμπορικό...» Και το σημείωνα με αυτό τον τρόπο, διότι ενώ το είχα καρατσεκάρει δυσκολευόμουν να το πιστέψω. Την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο, οι άνθρωποι του εμπορικού και του μάρκετινγκ στο ΔΟΛ έμαθαν ότι ο νέος εποπτεύων τους θα είναι ο διευθυντής του «Βήματος» Παντελής Καψής. Στις θέσεις τους παραμένουν οι επικεφαλής των τομέων Βασιλική Αλμπάνη, Πάνος Γεωργόπουλος και Κάτια Στάικου, που θα τρέχουν τις καθημερινές δουλειές. Οσο για τον Πάνο Ψυχάρη, τη θέση του οποίου παίρνει ο Π. Καψής, όχι μόνο δεν θίγεται αλλά αναλαμβάνει.... ευρύτερες αρμοδιότητες. Ποιες ακριβώς; Υπάρχει ένα σενάριο στη Μιχαλακοπούλου ότι μπορεί συντόμως να προκύψει οικογενειακή διαρχία στις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, δεν ξέρω όμως αν πρέπει να το υιοθετήσω. Είναι και τι στάση θα κρατήσει ο μεγαλομέτοχος Βίκτωρ Ρέστης (βλέπε και ανωτέρω), που όχι μόνο δεν αιμοδοτεί τον τελευταίο καιρό, αλλά αδιαφορεί και τελείως για το «ΒΗΜΑ FM».