ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Και επίσημα ο Ρέστης με 40% στο Πρώτο Θέμα



Με επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της εφημερίδας Πρώτο Θέμα επιβεβαιώνεται η είσοδος Ρέστη με 40%, μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, στο εβδομαδιαίο φύλλο των Αναστασιάδη – Καραμήτσου.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο Πρώτο Θέμα
Η εταιρεία "Πρώτο Θέμα" ανακοινώνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην οποία συμμετέχει ο εφοπλιστής κ. Αναστάσιος Πάλλης ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας μεταξύ άλλων και σε συνεργασία με τον όμιλο Ρέστη.
Από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της "Πρώτο Θέμα Α.Ε." προκύπτει συμμετοχή των νέων μετόχων κατά 40% στο ποσοστό της εταιρείας.
Η αύξηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της εφημερίδος, ενώ έτσι συνεχίζει να διατηρείται η απόλυτη δημοσιογραφική ανεξαρτησία.
Το 60% κατέχουν οι δημοσιογράφοι Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος.
Σχετικό άρθρο του Θέμου Αναστασιάδη με.... τίτλο «Τώρα καταλάβατε τι τους έπιασε έτσι ξαφνικά με μας...» και με αναφορές στην Ντόρα Μπακογιάννη και στον Θεόδωρο Πάγκαλο υπάρχει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας protothema.gr