ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Ολοι έκθετοι από τo φιάσκο και την γκάφα με τη νεαρή ΓερμανίδαΚάτι ήξερε η Μάνια στην Ελευθεροτυπία όταν φώναζε και έλεγε στους συντάκτες της να μην γράφουν ό,τι διαρρέει η Αστυνομία ειδικά για θέματα τρομοκρατίας.
Η γκάφα ολκής και το προπαγανδιστικό φιάσκο της Αστυνομίας (όπως το αποκάλεσε η Ελευθεροτυπία) με τους γονείς της νεαρής Φαίη – Μαρί Μέγιερ, που την κατηγορούν για συμμετοχή σε τρομοκρατική δράση, ήλθε να ξεμπροστιάσει σχεδόν όλους τους δημοσιογράφους που αμάσητα κατάπιαν ό,τι τους έδωσαν από την ΕΛ.ΑΣ., αλλά και να εκθέσει ανεπανόρθωτα τις διωκτικές αρχές. Η «είδηση» περί οικογενειακής σχέσης της νεαρής με την Μπάρμπαρα Μέγιερ που είχε κατηγορηθεί ως μέλος της γερμανικής RAF εξέθεσε διεθνώς δημοσιογράφους και αστυνομικούς.
Η πραγματική μητέρα της Μέγιερ έστειλε επιστολή όπου μεταξύ πολλών άλλων ανέφερε: «Δεν θα ησυχάσω μέχρις ότου ορισμένοι δημοσιογράφοι....οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
Η δικαιολογία των δημοσιογράφων είναι ότι την «είδηση» την έδωσε επίσημα το γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ…