ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Kι άλλo ημερήσιο tabloid / Ciao Vs Espresso


Προβληματισμός επικρατεί στα ανώτερα διευθυντικά κλιμάκια της εφημερίδα Espresso μετά την πληροφορία ότι από τις 18 Μαϊου, το Ciao μετατρέπεται σε καθημερινή εφημερίδα.
Οι επιτελείς έχουν συνεχείς συσκέψεις υπό τον Μιχάλη Τιγκίρη και τη γενική διευθύντρια Αμαλία Νεγρεπόντη, αναζητώντας τρόπους αντίδρασης στον απρόσμενο ανταγωνισμό.
Το γεγονός της κυκλοφορίας του Ciao προκαλεί πρόσθετο εκνευρισμό και επιβαρύνει το.... ήδη βεβαρυμένο κλίμα στον Περισσό μετά και τις τελευταίες εχθροπραξίες ανάμεσα σε διευθυντές, αρχισυντάκτες και συντάκτες.
Οπως μας ενημερώνει το μπλογκ pressonice, το Ciao μετατρέπεται σε tabloid εφημερίδα με σκοπό να χτυπήσει την "ρεπορταζιακή κρίση" που μαστίζει τους τελευταίους μήνες τις καθημερινές εφημερίδες. Η κίνηση έξυπνη, η συνταγή γνωστή (ο Λάβδας ήταν ο πρώτος εκδότης της Espresso), αλλά θα πούμε περισσότερα όταν μάθουμε το δυναμικό που θα στελεχώσει το νέο εγχείρημα... Από ότι πάντως πληροφορούμαστε γίνονται στοχευμένες κινήσεις. Ιδωμεν...