ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Οι Αποκαλύψεις, οι χρηματοδότες και το παράπονο του Κοτρώτσου


Αιχμές εναντίον πολλών αφήνει ο Αποκαλυπτικός Σεραφείμ Κοτρώτσος στη στήλη των media της νέας εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ διερωτώμενος «μήπως θα πρέπει να ξεβρωμίσει ο χώρος από κάποιους που εκδίδουν εφημερίδες για να παίξουν παιχνίδια και να εκβιάζουν στο παρασκήνιο».
«Αυτή η εφημερίδα εκδίδεται ως μια συλλογική προσπάθεια δημοσιογράφων που κουβαλάνε τρέλα αλλά και πάθος να κάνουν κάτι διαφορετικό. Στοιβαζόμαστε καμιά σαρανταριά άνθρωποι σε ένα σχετικά ευρύχωρο διαμέρισμα και σχεδιάζουμε την εφημερίδα...» αναφέρει ο Κοτρώτσος που ξεκαθαρίζει: «Δεν υπάρχουν φανεροί ή αφανείς χρηματοδότες, πλην των δύο γνωστών (σ.z. εννοεί τον ίδιο και τον Κατσώνη) που έβαλαν το χέρι στην τσέπη και, επιπροσθέτως, ζήτησαν και έλαβαν δάνειο.»
Ο Κοτρώτσος φανερά εξοργισμένος ξεσπαθώνει εναντίον όσων είχαν αναφερθεί σε.... χρηματοδότησή του από την («αυτοεξόριστη») Γιάννα Αγγελοπούλου και τον Β. Βαρδινογιάννη («ούτε τον γνωρίζουμε τον άνθρωπο»). Εξαπολύει βολές κατά εκείνων που όπως λέει «έχουν μάθει να επιβιώνουν επειδή περνούν κάθε πρώτη του μηνός από μεγαλοπρεπή γραφεία στην Κηφισίας, την Εκάλη, ή στο κέντρο της Αθήνας για να εισπράξουν την... επιδότηση.»
Στο υστερόγραφό του ο Κοτρώτσος εκφράζει πικρία για το ότι ήταν ελάχιστοι αυτοί που του στάθηκαν και για το οτι κάποιοι έγιναν «λούηδες» πριν την τελική προσπάθεια έκδοσης της εφημερίδας. Γράφει χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω (από καρδιάς) τους λιγοστούς που στάθηκαν με συμπάθεια σ' αυτό το εγχείρημα. Συναδέλφους και φίλους που διακινδύνευσαν δουλειές και σχέσεις για να συστρατευθούν. καθώς και εκείνους που μου συμπαραστάθηκαν προσωπικά. Γνωρίζουν τι εννοώ και θα καταλάβουν. Ευχαριστώ, ωστόσο, και εκείνους που επιχείρησαν να με υπονομεύσουν. Αλλοτε παίζοντάς το φίλοι και συνεργάτες και μετά... λούηδες, αλλά και όσους επέδειξαν πατερναλιστικό ενδιαφέρον για να δράσουν στο τέλος καταχθόνια»...

Υ.Γ. Εντύπωση προκάλεσε η πρωτοφανής επίθεση από το μπλογκ troktiko κατά του Κοτρώτσου με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον αθλητή Κώστα Κεντέρη. Ελπίζουμε οι Αποκαλύψεις που θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο να μας διαφωτίσουν για τα αίτια της επίθεσης κατά του διευθυντή τους.