ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Αναταραχή στα ΜΜΕ της Κρήτης / Απολύσεις στην Τόλμη του Ηρακλείου

Αναταραχή επικρατεί ανάμεσα στους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης της Κρήτης καθώς σε κάποιες επιχειρήσεις, όπως καταγγέλεται, ξεκίνησε κύμα απολύσεων. Οπως μας πληροφορούν αναγνώστες μας με (πραγματικά) mail, στην ημερήσια εφημερίδα Τόλμη του Ηρακλείου ανέλαβε νέος εκδότης ο Γιώργος Δημητρίου (που είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας) ο οποίος άρχισε τις εκκαθαρίσεις εργαζομένων.
Ακολουθούν δύο χαρακτηριστικές επιστολές αναγνωστών για τις απολύσεις στην ΤΟΛΜΗ:

-«Aρχισαν τα όργανα πάλι στην εφημερίδα "ΤΟΛΜΗ" του Ηρακλείου! Ανέλαβε ο Δημητρίου του ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ και άρχισε τις απολύσεις! Το πρώτο του θύμα ο αθλητικός συντάκτης Μηνάς Αλμπαντάκης... Πάει ο πρώτος και έρχονται και άλλοι... Και ο Ζαγοριανίτης καθεται με... σταυρωμένα χέρια. Που να ξερε που έμπλεξε...»

-«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΗΕΠΗΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΛΜΗ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ»