ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

«Εεε, Οοο, Κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό».

Οργή λαού κατά Κόκκαλη -
Επεσε το ξύλο της... φυσούνας στο Καραϊσκάκη


<< Δείξε μου το φίλο σου να σου πω πoιός είσαι...

«Εεε, οοο, κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό». Με αυτό το σύνθημα οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέσπασαν κατά του Σωκράτη Κόκκαλη μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη με 1-0 από τον ΠΑΟΚ. Παίκτες και πρόεδρος τα «άκουσαν» από τον κόσμο που έβραζε…Οσο περνούσε η ώρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ήξεραν σε ποιον να πρωτοξεσπάσουν. «Οποιος δεν μπορεί, να πάει να γαμ…» φώναζαν στους παίκτες και στη... συνέχεια τα έβαλαν με τον Κόκκαλη.

Στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα επικράτησε χάος ενώ στη φυσούνα οι παίκτες «έπαιζαν ξύλο». Την ίδια στιγμή ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τα ΜΑΤ. Εκτοξεύτηκαν δεκάδες αντικείμενα και οι κρανοφόροι ανέβηκαν στις εξέδρες. Οι οπαδοί όμως ήταν πολύ περισσότεροι και αντεπιτέθηκαν, παίρνοντας κράνη και ασπίδες από τους αστυνομικούς που απάντησαν με χρήση δακρυγόνων. Μια διμοιρία εγκλωβίστηκε στο κέντρο του γηπέδου και δέχθηκε επίθεση. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στο πάρκινγκ έξω από το Καραϊσκάκη.