ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Στάση εργασίας (με εξαιρέσεις) για τη Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στο «Τιτάνια»


Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, στις 11 το πρωί. θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52), η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ.
Επειδή η ημερομηνία αυτή είναι η τελευταία, δηλαδή η καταληκτική, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη να ασκήσουν το συνδικαλιστικό δικαίωμα της συμμετοχής τους στη Γενική Συνέλευση και της προβολής και διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου, αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις.... 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2010.
Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί ανεξαιρέτως σε όλες τις εφημερίδες, τους ιδιωτικούς και δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Αττικής, το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Από την στάση εργασίας της Δευτέρας 10 Μαΐου και ώρες 11 π.μ. έως τις 3 το απόγευμα εξαιρείται η κάλυψη της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η εξαίρεση κρίνεται αναγκαία λόγω της σοβαρότητας του γεγονότος.

Y.Γ. Στη συναντηση των 5 πολιτικών αρχηγών με τον Παπούλια δεν θα παραστούν οι δύο (Παπαρήγα, Τσίπρας) αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία...