ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Εγώ είμαι το κράτος






Παρά τα όσα έχουν καταγγελθεί δημόσια, ο Δήμαρχος Ζαχάρως συνεχίζει να επιβεβαιώνει πως το ελληνικό κράτος και οι νόμοι του δεν έχουν καμιά ισχύ στην περιοχή του.
Το πρωί δύο μπουλντόζες, γκρέμισαν επιδεικτικά σπίτια δύο κατοίκων που είχαν αντιδικία με το Δήμο και είχαν καταγγείλει πως απειλούνται.
Πριν από μερικές μέρες, άγνωστοι είχαν κάψει σπίτια κατοίκων που είχαν καταγγείλει το Δήμαρχο δημόσια. Παρότι η Περιφέρεια με έγγραφό της είχε απαγορεύσει στον.... Δήμαρχο να προχωρήσει σε κατεδαφίσεις κτισμάτων έστω και καμμένων στην περιοχή της Ζαχάρως, οι μπουλντόζες πήραν εντολή απ αυτόν που πραγματικά εξουσιάζει την περιοχή.
Συγχαρητήρια λοιπόν. Ο κύριος αυτός , με καταδίκες και απειλές από τηλεόρασης εναντίων όσως τον καταγγέλουν,συνεχίζει να οπλοφορεί και να παραμένει Δήμαρχος. Οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ούτε στις νόμιμες ενέργειες για το αυθαίρετο ξενοδοχείο του σε ζώνη που απαγορεύεται οποιαδήποτε δόμηση. Και ξαναθέτουμε το ερώτημα.
Πώς κρατάει ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα σε ομηρία; Ποιοί τον φοβούνται και γιατί;

Από http://www.koutipandoras.gr/