ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Μπόμπολας: Με 35 «μύρια» τελειώσαμε…








Αδιέξοδο σημειώθηκε κατά την χθεσινή συνάντηση του (επαναστατημένου) Θέμου Αναστασιάδη με τον πατριάρχη της οικογένειας Μπόμπολα στα γραφεία του Εθνους στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου όπου συζήτησαν για τους οικονομικούς όρους του (συναινετικού) διαζυγίου.
Ο Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Γιώργο Μπόμπολα στο.... γραφείο του δεύτερου. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μια πρώτη διερευνητική συζήτηση κατά την οποία έπεσαν διάφορες προτάσεις στο τραπέζι. Ο Αναστασιάδης έκανε ξεκάθαρο στον Μπόμπολα ότι θέλει να αγοράσει το 70% του Πρώτου Θέματος που κατέχει ο μεγαλοεργολάβος.
Ο Γ. Μπόμπολας από την πλευρά του φαίνεται πως το έχει παρει απόφαση να δώσει το ποσοστό του καθώς δεν κατόρθωσε να βρει έναν αντίστοιχο Θέμο και κανείς δεν μπόρεσε να του εγγυηθεί την επιτυχία του Θέματος με άλλη διευθυντική ομάδα.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Μπόμπολας σε πρώτη φάση δέχτηκε να πουλήσει ζητώντας 40 εκατομμύρια. Βλέποντας όμως τον Αναστασιάδη να χλωμιάζει κατέβηκε αμέσως στα 35, αλλά «κόλλησε» εκεί. Οι γνωρίζοντες λένε ότι τώρα το παιχνίδι θα αγριέψει για τα καλά…

Υ.Γ. Τα στελέχη και οι επιτελείς του Εθνους και του Εθνους της Κυριακής ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι την είσοδο του Πήγασου στο ΘΕΜΑ καθώς θεώρησαν ότι η εξαγορά λειτούργησε εις βάρος των μέσων όπου εργάζονται. Τώρα έχουν κάθε λόγο να επιχαίρουν αφού πιστεύουν ότι η ρευστότητα που θα προκύψει - αν προκύψει - από την πώληση του 70% θα τονώσει τα έντυπα του Πήγασου.

Υ.Γ1 Όπως λένε κάποιοι στην Μεταμόρφωση «ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από αυτούς στο ΘΕΜΑ καθώς το μόνο που καταφέραμε πριν δύο χρόνια, αγοράζοντας το 70% ήταν να δώσουμε λύση στη διαμάχη του Αναστασιάδη με τον Τριανταφυλλόπουλο και να βγούν και οι δύο κατά μερικά εκατομμύρια πιο πλούσιοι…»