ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Το αδιέξοδο της Μεταμόρφωσης και «Το Θέμα των Δημοσιογράφων»








Εχει κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο και στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια: Ο Θέμος Αναστασιάδης με τον Τάσο Καραμήτσο και την ομάδα του Θέματος έχουν κατοχυρώσει το νέο τίτλο της εφημερίδας που θα είναι, όπως ακούγεται, «Το ΘΕΜΑ των Δημοσιογράφων».
Μετά το ναυάγιο που σημειώθηκε στη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας στα γραφεία του Εθνους στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου πολλοί λένε οτι οι αποφάσεις έχουν παρθεί. Ο μεν Γιώργος Μπόμπολας εμφανίζεται ανυποχώρητος και επιμένει στα 35 εκατομμύρια που ζητά για το 70%, η δε πλευρά του Αναστασιάδη δεν δείχνει προς το παρόν διατεθειμένη να δώσει αυτό το (τεράστιο) ποσό.
Γι΄αυτούς τους λόγους έχουν φουντώσει οι φήμες οτι η ομάδα του Πρώτου Θέματος αποχωρεί μετά το.... τέλος Απριλίου - εάν στο μεταξύ δεν έχει δοθεί λύση - και προχωρά στην έκδοση νέου φύλλου. Ολα αυτά όπως προείπαμε κυκλοφορούν στην μλπογκόσφαιρα και αποτελούν το αγαπημένο θέμα στις συζητήσεις μεταξύ δημοσιογράφων.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον να διαβάσουμε το Πρώτο Θέμα αυτή την Κυριακή (θα κυκλοφορήσει Μ. Σάββατο). Να δούμε αν θα γράψει κάτι για διόδια, Τέμπη κλπ. Επίσης ανυπομονούμε να διαβάσουμε τι θα γράψει Θέμος Αναστασιάδης στη στήλη του για τη διαμάχη με τον Μπόμπολα.