ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Κάτω από τη βάση παίρνει η Διαμαντοπούλου


Ολοι στηρίζουν
τον Γιάννη Πανάρετο
γιατί πάνω απ' όλα
και πρώτα απ' όλα είναι blogger


Με το μέρος του έχει όλη την μπλογκόσφαιρα ο Γιάννης Πανάρετος στην κόντρα του με την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου. Ο υφυπουργός blogger μιλώντας στο ΘΕΜΑ 9,89 άφησε ανοιχτό το θέμα της κατάργησης της βάσης του 10 από φέτος. Αυτό προκάλεσε την μήνιν της Διαμαντοπούλου που αμέσως προσέτρεξε στον πρωθυπουργό για να του παραπονεθεί. «Ποιος κάνει κουμάντο στο Παιδείας;» ρώτησε τον Γ. Α. Παπανδρέου που όμως την αγνόησε, καθώς είναι γνωστές οι.... σχέσεις του με τον Πανάρετο, λέγοντας της απλά: «Είναι αυτονόητο Αννα μου»…
Παπανδρέου και Πανάρετος γνωρίζονται περισσότερα από 30 χρόνια και η φιλία τους έχει ξεκινήσει ύστερα από ατέλειωτους καβγάδες και συζητήσεις στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα της Μεγάλης Βρετανίας.
Ο Πανάρετος είχε τοποθετηθεί στη θέση του γενικού γραμματέα επί υπουργίας Παπανδρέου στο Παιδείας και ήταν υπεύθυνος για τις γενικές εξετάσεις το 1988-1989 και το 1995-1996. Επίσης υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (1995-2000), του Συμβουλίου Ανώτατης Παιδείας και ως Αντιπρόεδρος του τριμελούς διοικητικού συμβουλίου των Ευρωπαϊκού Δικτύου Εθνικών Συμβουλίων Παιδείας (EUNEC) (1997-2000).

Υ.Γ. Κάποιοι θα πουν ότι όλα αυτά τα γράφουμε για να γλείψουμε τον Πανάρετο.
Και θα έχουν απόλυτο δίκιο! Γιατί ο Γιάννης είναι ΙΔΕΑ και πάνω από όλα και πρώτα από όλα είναι blogger και καμιά Διαμαντοπούλου δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό ούτε να τον καπελώσει!