ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha για τον «Σασμό»


Το σίριαλ «Σασμός» του Alpha ξαναφέρνει στο φως την παλιά βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών στην Κρήτη  που μετράει 90 νεκρούς. Η επιτυχημένη σειρά του Alpha αναβιώνει μνήμες στα ορεινά.. της Κρήτης ξυπνώντας άγρια ένστικτα. Το σίριαλ, λένε από την Κρήτη, βασίζεται σε παλιά βεντέτα που κράτησε 20 χρόνια, από το 1944 μέχρι το 1964. Η κεντρική ηρωίδα της σειράς (που ερμηνεύει η Μαρία Τζομπανάκη) έχει πάρει το όνομα Καλλιόπη, το όνομα μίας γυναίκας που ανήκει σε μία από τις δύο οικογένειες.
Ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης ήρθε στην Αθήνα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha, ώστε να σταματήσει η μετάδοση της σειράς. Καταθέτει επίσης αγωγή για ηθική βλάβη και ζητάει 1 εκατ. ευρώ που θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Ηδη, αποκαλύπτει, άναψαω τα αίματα μεταξύ των δύο οικογενειών ενώ είχαμε και βεβήλωση του τάφου της Καλλιόπης. Κάποιοι έριξαν μαύρη μπογιά.
Ο κύριος αυτός μίλησε στο zougla.gr και ισχυρίζεται πως η κατάσταση στην Κρήτη, λόγω του σίριαλ, μυρίζει μπαρούτι, δεν θέλει και πολύ για να αναβιώσει ξανά η βεντέτα. Αρκεί μία λάθος κίνηση. «Τα είχαμε ξεχάσει όλα, με το που βγήκε ο Σασμός και μίλησαν και ο δήμαρχος και ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, και παρουσιάσανε τη μητέρα μου Καλλιόπη ότι αυτή οργάνωνε τους φόνους, τα αίματα άναψαν, ο Θεός να βάλει το χέρι του», λέει ο 67χρονος γιος της Καλλιόπης.
«Ο κόσμος δεν κατανοεί τους άγραφους νόμους της Κρήτης, ούτε τους κώδικές της» εξηγεί στο e-tetRadio μία συνάδελφος από την Κρήτη: «Κάποια πράγματα αν τα ακουμπήσεις θέλει προσοχή και σεβασμό και η συγκεκριμένη σειρά (και λογικό, Αθηναίοι...) το είδαν απλά τηλεοπτικά. Ένα βαθιά κοινωνικό θέμα. Και βέβαια η μνήμη (αυτών των πραγμάτων) όπου κι αν την ακουμπήσεις πονάει...».

- από το e-tetradio