ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΕΔΟΕΑΠ: Λήγει την Κυριακή η δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική ψηφοφορία


Ο ΕΔΟΕΑΠ, το ασφαλιστικό Ταμείο όλων των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έχει προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής.. Επιτροπής, που θα διεξαχθούν από τις 19 έως και τις 24 Νοεμβρίου. Οι εκλογές θα γίνουν με τρεις διακριτούς τρόπους: Διά ζώσης, με ηλεκτρονική και επιστολική ψήφο για όσους ασφαλισμένους το επιθυμούν. Η δυνατότητα προεγγραφής για ηλεκτρονική ψήφο λήγει αυτήν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.
Δεδομένου ότι η διά ζώσης ψηφοφορία θα διεξαχθεί μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα οι ασφαλισμένοι που κατοικούν στην περιφέρεια θα πρέπει να κάνουν την προεγγραφή τους για την ηλεκτρονική ψηφοφορία έως την Κυριακή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει για το σκοπό αυτό ο ΕΔΟΕΑΠ.
Η ηλεκτρονική ψηφοφορία, αυτονόητα, μπορεί να επιλεγεί και από τους κατοικούντες σε Αττική και Θεσσαλονίκη, συμβάλλοντας στη μείωση της ταλαιπωρίας τους λόγω πανδημίας.