ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Επιστρέφει o Σταύρος Θεοδωράκης με τους «Πρωταγωνιστές»


Σε γνώριμα δημοσιογραφικά λημέρια επιστρέφει ο Σταύρος Θεοδωράκης αφού η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» θα προβληθεί ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά..το τέλος της ενασχόλησής του με την πολιτική, αυτή την φορά από την συχνότητα του ALPHA «εισβάλλει» ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ασχολείται στην πρώτη εκπομπή του νέου αυτού κύκλου με θέματα που αφορούν στην κοινότητα των Ρομά της Ελλάδας.
Όπως ο ίδιος λέει σε ανάρτησή του στο Facebook στην οποία προαναγγέλλει την έναρξη της εκπομπής αλλά και δημοσιεύει το τρέιλερ, «οι νέες αρχές έχουν ανάγκη από παλιούς φίλους. Και οι Πρωταγωνιστές από πάθος».
Στην εκπομπή ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομιλεί με τον Θανάση Βασιλόπουλο, έναν βιρτουόζο του κλαρίνου ο οποίος ξεκίνησε από τον καταυλισμό των Ρομά τον οποίο ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκεπτόταν, όπως ο ίδιος λέει, όταν ήταν ακόμη 20 ετών.
«Από τα γλέντια στα νησιά μέχρι τις μεγάλες πίστες. Έγινε περιζήτητος και για την τηλεόραση. Τον Σεπτέμβρη λοιπόν που σχεδόν τυχαία βρεθήκαμε ξανά, του είπα ότι «σκέφτομαι να ξεκινήσω τους Πρωταγωνιστές». Δεν μου απάντησε – νόμισα ότι δεν με άκουσε – αλλά αυτός έφερε το κλαρίνο στο στόμα και άρχισε, έτσι με μιας και χωρίς πρόβα, να μου παίζει το Stray των Calexico», γράφει  στο fb o Σταύρος Θεοδωράκης.