ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Η Έλενα Ακρίτα εισβάλλει στον χώρο των podcasts


Η Έλενα Ακρίτα εισβάλλει για τα καλά στον χώρο των podcasts. Μέσα από τη “συχνότητα” του NEWS 24/7, η Έλενα Ακρίτα κάνει το ντεμπούτο της στον κόσμο των podcasts. Το Έλενα Ακρίτα - The Podcast, έρχεται κάθε Τετάρτη με την Έλενα Ακρίτα να παίρνει θέση πίσω από το μικρόφωνο και να μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, εκείνα που μας ψυχαγωγούν. Για όσα μας κάνουν να νιώθουμε ψηλότεροι, αλλά και όσα μας κάνουν να νιώθουμε τόσοι δα σε σχέση με το σύμπαν.
Για τις γυναίκες και τους άντρες άνω των 50 που δεν είναι σε αποστρατεία της ζωής κι ας νιώθουν καμιά φορά έτσι. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες που δεν γνωρίζουμε πάντα όσο καλά πρέπει και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.
Η πρώτη φορά της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των podcasts προέκυψε από αυτήν της την επιθυμία να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο.
Το podcast της Έλενας Ακρίτα θέλει να έχει αυτή ακριβώς τη λογική. Του μοιράσματος συναισθημάτων, γνώσεων, πεποιθήσεων.