ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Λεφτά υπάρχουν στη δημόσια τηλεόραση (μόνο τα κορόιδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα είχαν ανακαλύψει)


Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα στο μιντιακό τοπίο

Ξεκινάμε με τα σοβαρά πρώτα:
Σήμερα εκδικάζεται η αγωγή που κατέθεσε η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ).. κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου, απαιτώντας αποζημίωση 70.000 ευρώ ως «ηθική βλάβη» και φυλάκιση 6 μηνών! Το έγκλημα του δημοσιογράφου, κατά την Ένωση Αποστράτων, ήταν πως αποκάλυψε τη συμμετοχή μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωσή τους σε Γράμμο και Βίτσι για «τις επιχειρήσεις 1946 – 1949 κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών».
Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει η δίκη, γιατί τώρα με τον κορωνοϊό έχει πολύ πήξιμο στα δικαστήρια, αλλά το θέμα δεν είναι διόλου αστείο. Πολύ σοβαρό είναι κι αν νοιαζόμαστε έστω και λίγο για την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα, πρέπει να συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο στον συνάδελφο. Και να ετοιμαζόμαστε, βεβαίως, για τα χειρότερα έτσι και περάσει η τροποποίηση του ποινικού κώδικα με τον «κλονισμό της εμπιστοσύνης του κοινού»…
Εν τω μεταξύ, μαντάρα τα έκανε το Ρουκ Ζουκ του Antenna, όπου νομίζουν οι συντελεστές ότι όλα είναι πλάκα. Και πάνω στη ζούρλια τους, τράβηξαν μια ξεγυρισμένη προσβολή στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη, αναπαράγοντας τις γνωστές αηδίες περί… Βουλγαρίας.
Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε, φυσικά, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ανεβάζει θερμοκρασία στα ύψη. Κι επειδή δεν παίζεις με εκατομμύρια κόσμο, ήρθε η απολογία του Antenna με ένα μεγαλειώδες κο-κο-κο:
«Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».
Όσο για την ΕΡΤ, ετοιμάζει δέκα καινούριες εκπομπές. Άλλες εξ αυτών νορμάλ, άλλες βυσματικές, τι ψάχνεις να βρεις τώρα; Λεφτά υπάρχουν στη δημόσια τηλεόραση και μόνο τα κορόιδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα είχαν ανακαλύψει.
Μια παρατήρηση μόνο:
Εκπομπή για το διαδίκτυο στην τηλεόραση είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Δεν χωράει το ένα μέσο στο άλλο και η βαρεμάρα θα πάει σύννεφο. Αλλά όπως είπαμε, περισσεύουν τα μπικικίνια…

- από τη στήλη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost