ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Η μάχη της νύχτας...


Με καλά νούμερα άρχισε την παρουσία της στη νέα τηλεοπτική περίοδο, το βράδυ της Πέμπτης, η Αυτοψία. Ο Αντώνης Σρόιτερ και η κάμερα του Alpha μπήκαν στις φυλακές της Τρίπολης και μαζί .με τον Φρίξο Δρακοντίδη έδωσαν ένα μεγάλο, ζωντανό, ρεπορτάζ που υπερίσχυσε στη μάχη της νυχτερινής ζώνης, αργά το βράδυ. Η εκπομπή είχε υψηλή τηλεθέαση στην ηλικιακή κατηγορία 15-44 με 18,1%, ενώ σε εκείνη των ηλικιών 18-54 κατέγραψε 15,3%. Στο σύνολο είχε 15,0%.
Στην ίδια ζώνη τής Πέμπτης το Ενώπιος Ενωπίω, του Νίκου Χατζηνικολάου, που φιλοξένησε τη Μαρία Ναυπλιώτου, ισοφάρισε την καλύτερη τρέχουσα επίδοσή του στο σύνολο των μετρήσεων όπου κατέγραψε 15,1%, την ίδια ακριβώς που είχε στη δεύτερη εκπομπή της νέας περιόδου, στις 7 Οκτωβρίου, οπότε φιλοξένησε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (15,1% στο σύνολο, 12,1% στην κατηγορία των ηλικιών 18-54). Με τη Μαρία Ναυπλιώτου είχε στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 9.9%, δηλαδή τη χαμηλότερη ανάμεσα στα τέσσερα έως τώρα Ενώπιος Ενωπίω της τρέχουσας περιόδου οπότε άλλαξε ημέρα (αντί Δευτέρας ή Κυριακής πήγε Πέμπτη).
- από το ΗΑRDDOG