ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Ποινή φυλάκισης στον Σταύρο Ψυχάρη για τις οφειλές του Βήμα FM


Σε 30 μήνες φυλάκιση, με τριετή αναστολή καταδίκασε σήμερα το Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας τον Σταύρο Ψυχάρη για τις ανεξόφλητες οφειλές προς τους εγκλωβισμένους εργαζόμενους.. τεχνικούς του «Βήμα FM». Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) που σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Εκδικάστηκε σήμερα στο Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας το ποινικό κατά του Σταύρου Ψυχάρη, για μέρος των ανεξόφλητων οφειλών προς τους εγκλωβισμένους εργαζόμενους τεχνικούς του «Βήμα FM». Παρά τις προσπάθειες της συνηγόρου του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας-φορέα του ραδιοσταθμού «Βήμα FM», η απόφαση ήταν 30 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή χωρίς κανένα ελαφρυντικό.
Στο άμεσο μέλλον ακολουθεί σειρά ποινικών δικών για όλα τα μέλη του εν λόγω Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των αχυρανθρώπων, των παλιών και των νέων μετόχων του πολύπαθου ραδιοσταθμού.
Προς το παρόν οι εγκλωβισμένοι τεχνικοί του «Βήμα FM» κέρδισαν μία ακόμη ηθική δικαίωση για την πεντάχρονη ταλαιπωρία που βιώνουν από τους ανάλγητους πρώην και νυν ιδιοκτήτες του «Βήμα FM».
Η συνέχεια επί των δικαστικών αιθουσών…»