ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Η Βίκυ Βαμιεδάκη στο τουριστικό ρεπορτάζ του NEWS 24/7


Το NEWS 24/7, το ειδησεογραφικό site της 24 MEDIA, εντάσσει στο δυναμικό του την εξειδικευμένη ρεπόρτερ για θέματα σχετικά με τον Τουρισμό, Βίκυ Βαμιεδάκη. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο.. του τουριστικού και ταξιδιωτικού ρεπορτάζ για περισσότερα από 25 χρόνια, η Βίκυ Βαμιεδάκη αναλαμβάνει την ανάπτυξη του περιεχομένου που ακουμπά στον κλάδο του τουρισμού, με καθημερινή αρθρογραφία, αλλά και αφιερώματα.
Προερχόμενη από μεγάλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς, η Βίκυ Βαμιεδάκη έχει ασχοληθεί με την έρευνα και το ρεπορτάζ τουρισμού σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση και ραδιόφωνο. Ανάμεσα τους, η εφημερίδα Ναυτεμπορική, ο ομιλος Antenna, o Alpha, η Δέσμη Εκδοτική, η Prime Media κ.α. καθώς και πολλά κλαδικά τουριστικά μέσα.
To NEWS 24/7 συνεχίζει να ενισχύει το δυναμικό του με σκοπό την πολύπλευρη ενημέρωση, πιστό στη φιλοσοφία του και πάντα στο κέντρο της ενημέρωσης.