ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

O Mητσοτάκης και η χρηματοδότηση των ΜΜΕ για τον κορωνοϊό


Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή με την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι από τις λίστες Πέτσα χρηματοδοτήθηκαν και τηλεοπτικοί σταθμοί που υποστηρίζουν.. τις απόψεις των «ψεκασμένων» περί εμβολίου και κορωνοϊού.
«Χρηματοδοτήσατε τους ψεκασμένους να κάνουν καμπάνια κατά του εμβολιασμού και έρχεστε και λέτε ότι η αντιπολίτευση φταίει» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ανέφερε ότι μεταξύ άλλων 20.000 ευρώ στο Βεργίνα TV, κανάλι του κουμπάρου του Άδωνι Γεωργιάδη, στο οποίο ισχυρίζονται πως Σόρος και Γκέιτς θέλουν τον εμβολιασμό. Ή σε κανάλι της Θράκης που δόθηκαν 16.000 ευρώ για να λέει πως στόχος της πανδημίας είναι να πεθάνουν 15.000 παιδιά για να παραχθεί ένα κιλό αδρενόχωμα.
Ο πρωθυπουργός μη μπορώντας να απαντήσει κατέφυγε σε ψέματα και τεχνάσματα. Το ψέμα ήταν ότι τα 40 εκατομμύρια ευρώ από τις λίστες για τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό μοιράστηκαν σε όλα τα ΜΜΕ, ενώ τα επίσημα στοιχεία καταρρίπτουν το αφήγημα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκάλεσε με τις δικαιολογίες του την κοινή λογική λέγοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι επειδή έγινε δίκαιη μοιρασιά από τις λίστες Πέτσα, χρηματοδοτήθηκαν και οι «ψεκασμένοι».
Στη συνέχεια πρόβαλε μια απίστευτη δικαιολογία, ότι μπορεί να χρηματοδοτήθηκαν και τηλεοπτικοί σταθμοί «ψεκασμένων», όμως, επιβλήθηκαν πρόστιμα από το ΕΣΡ.
Εν ολίγοις ο πρωθυπουργός είπε στη Βουλή ότι τα τηλεοπτικά κανάλια των «ψεκασμένων» πλήρωσαν τα πρόστιμα με δημόσιο χρήμα που τους χορηγήθηκε από τις λίστες Πέτσα. - από το avgi.gr