ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Oι 67 υποψήφιες/οι της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα

Το Σάββατο 11 Μάη σε ανοιχτή εκδήλωση, παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της "Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα/Ανταρσία σε κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο".
Την παρουσίαση έκανε η Παπαχριστούδη Ματίνα,  δημοσιογράφος, μέλος Συντονιστικού ενάντια στο mall στην Ακαδημία Πλάτωνα και..
υποψήφια, η οποία τοποθετήθηκε λέγοντας:
«Παρουσιάζουμε σήμερα το μάχιμο ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα-Ανταρσία σε Κυβέρνηση-ΕΕ-Κεφάλαιο στις εκλογές της 26ης Μαΐου.  Οι 67 υποψήφιες/οι της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής είναι η καρδιά στο σώμα των αγώνων όλο το προηγούμενο διάστημα για την πόλη που μας ανήκει-για μια ζωή που μας αξίζει. Με συλλογική διαχείριση στη λειτουργία του δημοτικού σχήματος  αλλά και με τις πρωτοβουλίες των μελών του, η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή όργωσε κυριολεκτικά τις γειτονιές της Αθήνας, αφήνοντας το διαφορετικό στίγμα της για αυτό που στοχεύει. Να φέρει τη φωνή των κινημάτων στο άβατο του Μεγάρου Κοτζιά, να ταράξει και να αναταράξει τη απεχθή συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων στο δήμο Αθήνας.
- διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τα ονόματα των 67 υποψηφίων στο μπλογκ agitatoras  ΕΔΩ