ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Πέθανε επί σκηνής στο Ρομάντσο

Ο 57χρονος μουσικός και δισκοπώλης Δημήτρης Χατζής έπαθε ανακοπή και πέθανε χθες το βράδυ στη συναυλία-αφιέρωμα για τον Νικόλα Ασιμο.
Ο Γιάννης Αλεξίου ήταν εκεί και περιγράφει στο ogdoo.gr αυτό που συνέβη; «Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν οι One Nation Underground, το συγκρότημα του Δημήτρη Χατζή,..
έπαιζαν το τέταρτο κομμάτι τους. Ο Δημήτρης φαίνεται να ένοιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, έβγαλε την κιθάρα του και σωριάστηκε κάτω. Επικράτησε πανικός μέσα στη γεμάτη αίθουσα του Romantzo-Bios και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφθασε μετά από περίπου μισή ώρα κι ενώ προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν με μαλάξεις στη ζωή. Μάταια όμως. Οι εκτιμήσεις των γιατρών ήταν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος».
Τραγική είδηση. O Δημήτρης Χατζής διατηρούσε το ιστορικό δισκάδικο «Music Machine» στη Διδότου 16, στα Εξάρχεια. Εκεί που είχε πάει και η Lady Gaga αν θυμάστε.
- από το e-tetradio