ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Οι Αρβύλες αλλάζουν επίπεδο…

Το χιούμορ των Ράδιο Αρβύλα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν εννοούμε σε ψηλότερο, εννοούμε σε χαμηλότερο. Κι από ό,τι φαίνεται η κάθοδος στα υπόγεια της ευθυμίας των Κανάκηδων συνεχίζεται. Έχουμε γράψει σχετικά σε «ανύποπτο» χρόνο την άποψη μας. Ανύποπτο σε σχέση με το σχόλιο..
που διαβάσαμε στο dailymedia για την τελευταία τους εκπομπή. Την οποία δεν είδαμε –δεν βλέπουμε από πέρσι και πρόπερσι (κι όχι μόνο φέτος, φυσικά) αυτά τα «αστεία» των Αρβύλων που εκβιάζουν το γέλιο των τηλεθεατών με το δικό τους κουρδιστό χαχανητό. Βέβαια, όπως αναφέρεται και στο σχόλιο του Dailymedia δεν έχει ευθύνη ο Σκάι για το χιούμορ το οποίο προκάλεσε τον συγκεκριμένο σχόλιο.
Το Ράδιο Αρβύλα μπήκε εδώ και χρόνια στο ασανσέρ που δεν έχει άνοδο. Από τότε που (για να... γελάσουμε) οι συντελεστές του έβγαζαν στον δικό τους αέρα με τη μεγάλη θεαματικότητα, διάφορους από την αέρα του τηλεοπτικού περιθωρίου. Είναι αυτοί που επί της ουσίας μάς σύστησαν τηλεοπτικά τον Στέφανο Χίο και μεγέθυναν τη φωνή του, ας μην το ξεχνάμε.
- από το harddog