ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Πορτοσάλτε - Παπαδημητρίου: Να κλείσουμε και να γκρεμίσουμε τα μισά δημόσια νοσοκομεία!

Ρεσιτάλ έδωσαν χθες, στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον «Σκάϊ» οι Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου, μια ημέρα μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη -από την ίδια συχνότητα- αναφορικά με το όραμά του για τη δημόσια υγεία και τη σύμπραξη με τους ιδιώτες.
Η αλήθεια είναι ότι ακούγοντας την εκπομπή και τους διαλόγους ένα..
πράγμα σου έρχεται στο μυαλό: οι Γουόλντορφ και Στάτλερ οι γέροι του Μάπετ Σόου. Αφού λοιπόν εκφράζουν την αγωνία τους και τη συμπαράστασή τους στις φαρμακευτικές εταιρείες -που έχουν μπλέξει με την επάρατη Αριστερά (το σχόλιο δικό μας)- αρχίζει ο επικός διάλογος:
Μπάμπης: «Έχουν εγκαταλείψει τα πάντα, έχουν εγκαταλείψει το κράτος. Κι έρχονται και τα βάζουν εδώ με έναν άνθρωπο (σ.σ. εννοεί τον Μητσοτάκη) που λέει "ρε παιδιά μήπως να δούμε καμιά ιδέα που εφαρμόζουν άλλα κράτη;»
Παρεμβαίνει ο Άρης και λέει με γνήσια αγανάκτηση, «δεν λες τώρα τη Γαλλία νεοφιλελέ»... -όχι Άρη μου, τη δικτατορία του προλεταριάτου έχει εγκαθιδρύσει ο Μακρόν, απλώς οι Γάλλοι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα..(το σχόλιο δικό μας).
Μπάμπης: Να σου πω.. να σου πω... εγώ έχω ακούσει ως ιδέα ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά πρέπει τουλάχιστον να κλείσουν... γιατί είναι φορείς ασθενειών(!!!), γιατί έχουν πρόβλημα πρέπει να κλείσουν... (σ.σ. εκείνη τη στιγμή ρίχνει κι έναν βήχα)
Άρης:
Πρέπει να γκρεμιστούν κιόλας όχι απλώς να κλείσουν!
Μπάμπης: Μπορεί να συζητηθεί αυτό; μόνο αν υπάρξει ηρεμία. Αν όμως έχει τον Τσίπρα πρωθυπουργό, που είναι στο bye bye βεβαίως, δεν μπορείς να το συζητήσεις το ζήτημα.
Θα ήταν τρομερά αστείοι αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι....
(ο διάλογος ΕΔΩ από το 28ο λεπτό και μετά)