ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ο Μ. Φουρθιώτης κινείται νομικά για το «κόψιμο» των εκπομπών του

Την περασμένη Πέμπτη το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) με απόφασή του προχώρησε σε εντολή οριστικής διακοπής μετάδοσης των εκπομπών «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE» - «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE NIGHT SHOW» και «ΜΕΝΙΟΣ LIVE» από τον σταθμό A. Epsilon συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη.
Χθες το δικηγορικό γραφείο..
του Αλέξη Κούγια έκανε γνωστό ότι ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών  Μένιος Φουρθιώτης τους απέστειλε την υπ’ αριθμ. 95/2019
απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία απαγορεύεται η προβολή από προαναφερομενων εκπομπών του .
Σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια  αναφέρεται:
«Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του εκτιμούμε απεριόριστα τον Πρόεδρο του ΕΣΡ, πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κο Αθανάσιο Κουτρομάνο, όσο και την πλειονότητα των μελών του ΕΣΡ, αλλά θεωρούμε ότι η μη κλήση ουδέποτε, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, η οποία ήταν πολύμηνη, του κου Μένιου Φουρθιώτη συνιστά σημαντικό ελάττωμα της αποφάσεως.
Κατά την κρίση του γραφείου μας, η απαγόρευση προβολής τηλεοπτικής εκπομπής για τους λόγους που επικαλείται το ΕΣΡ στο σκεπτικό, αλλά και στο διατακτικό της αποφάσεώς του συγκρούεται με αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Γι’ αυτό το λόγο και εντός της νομίμου προθεσμίας αφενός μεν θα προσφύγουμε κατά της ανωτέρω αποφάσεως, αφετέρου δε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων θα ζητήσουμε αναστολή εκτέλεσης.
Το δικηγορικό μας γραφείο θα συνεργαστεί με τους εκλεκτούς συναδέλφους, οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση μέχρι τώρα και είμεθα βέβαιοι ότι στο τέλος θα εκδοθεί μία δίκαιη απόφαση».