ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Προσδεθείτε: Νέες αναταράξεις με συνέντευξη Μαρινάκη

«Την Πέμπτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Αυτοψία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλάει για όλα. Η εμπλοκή του στην πολιτική αντιπαράθεση, τα μέσα ενημερωσης, το Νοοr 1, ο Δήμος Πειραιά, το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός. ‬Προσδεθείτε...»
Τα παραπάνω έγραψε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ στα σόσιαλ μίντια ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία με τον..
Βαγγέλη Μαρινάκη.
Θυμίζουμε ότι η τελευταία συνέντευξη Μαρινάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον Real FM (ΕΔΩ) συζητιόταν επί πολλές μέρες. Ειδικότερα ο ισχυρισμός ότι ο Ν. Παππάς του είχε ζητήσει να συναντήσει τον Καλογρίτσα. «Τον συνάντησα και μου ζήτησαν να καταβάλω υπό τη μορφή δανείου το ποσό των 26,3 εκατ. ευρώ για να πληρώσει ο κ. Καλογρίτσας την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδιεες. Εξήγησα στον κ. Καλογρίτσα ότι έχω την καλή διάθεση αλλά δεν μπορώ να το κάνω» είχε πει στον Χατζηνικολάου ο Μαρινάκης.

ΥΓ Πολλοί ήταν αυτοί που άσκησαν κριτική στον Ν. Χατζηνικολάου για τον τρόπο που πήρε τη συνέντευξη γράφοντας (Δ. Κανελλόπουλος) ότι «ήταν φανερό πως διάβαζε κάποιες απαντήσεις, και δεν διάβαζε και καλά» και πως «πέρασε μια ολόκληρη συνέντευξη και δεν θυμάμαι τον Χατζηνικολάου να κάνει ούτε μία follow up ερώτηση. Μόνο σε μία περίπτωση κάτι πήγε να πει και αυτό μισό. Ηταν μια πολύ κακή συνέντευξη».