ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αργύρης Κουσούρης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει ότι «έφυγε» ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Αργύρης Κουσούρης.
Ο Αργύρης Κουσούρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές, φοίτησε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πολυτεχνείου του Άαχεν. Στα τέλη της δεκαετίας του ’60, εργάστηκε..
ως εκφωνητής στην ΥΕΝΕΔ ενώ από το 1975 μετείχε στη σύνταξη και την παρουσίαση των τηλεοπτικών δελτίων της ΕΡΤ2. Αργότερα έγινε αρχισυντάκτης της διεύθυνσης ειδήσεων.
Mε την ιδιαίτερη φωνή του αλλά και τον τρόπο παρουσίασης των τηλεοπτικών δελτίων, υπήρξε ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους δημοσιογράφους – παρουσιαστές έως την έλευση της ιδιωτικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης.
Άνθρωπος ευγενής, καλλιεργημένος, πολύγλωσσος και αξιοπρεπής εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Μετά τη συνταξιοδότησή του, προσέφερε αφιλοκερδώς τις γνώσεις του καθώς συμμετείχε επανειλημμένα στα σεμινάρια ορθοφωνίας, μορφοφωνολογίας και ορθού λόγου που έχει οργανώσει η Ένωση μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις του σε εκατοντάδες νέους συναδέλφους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο, ο οποίος υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με σεμνότητα, ήθος και εντιμότητα.
Η κηδεία του Αργύρη Κουσούρη θα γίνει την Τρίτη, 14 Μαΐου, στις 12:30 μ.μ., στο Πρώτο Νεκροταφείο.