ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Στη Δικαιοσύνη η Γεροβασίλη κατά της ΝΔ

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΝΔ σχετικά με τον τομέα της Υγείας και στην οποία προτρέπει το Μαξίμου να στραφεί προς την κ. Γεροβασίλη λέγοντας: «Θα τους εξηγήσει εκείνη πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα».
Σύμφωνα με πληροφορίες από το.. υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η κ. Γεροβασίλη -που είχε απαντήσει χθες στη ΝΔ χαρακτηρίζοντας ως «αθλιότητες» τα όσα γράφονται στην ανακοίνωση και τονίζοντας πως «η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου, οι οποίες προφανώς δεν με αγγίζουν, υποδηλώνουν όμως το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που επιλέγουν, αναδεικνύουν τη βρωμιά, την ψευτιά και τη σήψη στην οποία έχουν βυθιστεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους»-, θα στραφεί κατά δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων που αναπαράγουν τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Σε tweet που ανάρτησε πριν από λίγο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει: «Σε όσους επιμένουν στη συκοφαντία και τη λάσπη την απάντηση θα δώσει η Δικαιοσύνη».