ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ζωντανά στον ΑΝΤ1 η εκλογική μάχη

Σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα καλύψει λεπτό προς λεπτό όλες τις πολιτικές εξελίξεις εν όψει των Ευρωεκλογών, των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών 2019 την Κυριακή 26 Μαΐου.
Ο ΑΝΤ1 με συνεχή ενημέρωση, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους τους υποψήφιους από τις παρατάξεις και τα κόμματα από τη Δευτέρα, 20 Μαΐου και, ενώ.. κορυφώνεται η προεκλογική επικαιρότητα, θα βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων.
Καθημερινά, από νωρίς το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» θα συνεχίσουν σταθερά να «φωτίζουν» τα γεγονότα και θα μεταφέρουν τον παλμό της επικαιρότητας.
Το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 13:00 καθώς και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 19:30 διευρύνουν από τη Δευτέρα 20 Μαΐου έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου τη διάρκειά τους προκειμένου να ανοίξουν LIVE τη συζήτηση με τους υποψήφιους των κομμάτων και των παρατάξεων.
Επιπλέον, καθημερινά, από Δευτέρα 20 έως και Πέμπτη 23 Μαΐου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο ΑΝΤ1 φιλοξενεί «τηλεμαχίες» σε μία σειρά ειδικών εκπομπών αφιερωμένων στις εκλογικές αναμετρήσεις της Κυριακής 26 Μαΐου.

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ LIVE ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Ανήμερα των εκλογών, ο ΑΝΤ1 από τις 06:00 το πρωί έως τις 02:00 τα ξημερώματα θα βρίσκεται σε συνεχή ροή καλύπτοντας δυναμικά την εκλογική διαδικασία.
Ο Γιώργος Παπαδάκης θα βρίσκεται στο στούντιο από τις 06:00 το πρωί και θα μεταδώσει την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης με ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα μεταφέροντας για έξι ώρες ζωντανά το κλίμα, μεταξύ άλλων και από τα εκλογικά κέντρα όπου θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί.
Στις 12:00 το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 παίρνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης και συνεχίζει μέχρι τις 13:45 να μεταδίδει τον παλμό των εκλογών αλλά και τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας.
Στις 18:00 ο εκλογικός μαραθώνιος κορυφώνεται και αρχίζει η μεγάλη εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ζωντανές συνδέσεις με τα στρατηγεία των κομμάτων, οι πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και όλες τις αντιδράσεις σε απευθείας μετάδοση.
Στις 19:00 στο ειδικά διαμορφωμένο εκλογικό στούντιο του σταθμού θα βρίσκεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, Θωμάς Γεράκης, για την πρώτη εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Παρόντες θα είναι, επίσης, δημοσιογράφοι, αναλυτές και προσωπικότητες προκειμένου να σχολιάσουν και να συζητήσουν τα αποτελέσματα, τα μηνύματα αλλά και την επόμενη ημέρα από την κάλπη των Ευρωεκλογών, των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών 2019.