ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Κόπηκε τηλεοπτική εκπομπή μετά την αυτοκτονία καλεσμένου

Στο κόψιμο της τηλεοπτικής εκπομπής Jeremy Kyle Show προχώρησε το τηλεοπτικό δίκτυο ITV, καθώς ένας από τους προσκεκλημένους της πέθανε από υπερβολική δόση μορφίνης μία εβδομάδα μετά τα γυρίσματα.
Η εκπομπή με περισσότερο από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές καθημερινά, έχει ως προσκεκλημένους πρόσωπα με..
οικογενειακούς ή φιλικούς δεσμούς μεταξύ τους, τα οποία έχουν κάποια διαφωνία, και χρησιμοποιώντας εξετάσεις DNA και ανιχνευτές ψεύδους επιζητεί να αποκαλύψει την αλήθεια.
Μετά τον θάνατο του προσκεκλημένου, το κανάλι ανακοίνωσε ότι διακόπτονται τα γυρίσματα που έχουν προγραμματιστεί για το μέλλον. Παράλληλα, κατέβασε όλα τα προηγούμενα επεισόδια απότην υπηρεσία on-demand ITV Hub. Το ITV ανακοίνωσε ότι θα διενεργήσει έρευνα για το επίμαχο επεισόδιο λόγω «της σοβαρότητας του περιστατικού».
Ο προσκεκλημένος κατονομάζεται από την Sun ως ο 63χρονος Στιβ Ντάιμοντ, που προσπάθησε να αποδείξει στη μνηστή του Τζέιν Κάλαγκαν ότι δεν την έχει απατήσει.
Η προσπάθεια έγινε μέσω του ανιχνευτή ψεύδους προσπάθησε να την πείσει, αλλά επειδή το τεστ απέτυχε τελικά χώρισαν, γράφει η Sun. Λίγο πριν βρεθεί νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του είχε στείλει γραπτό μήνυμα στη μνηστή του λέγοντάς της ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη και εξηγώντας ότι ήταν καταθλιπτικός και ότι είχε πάρει ιατρική βεβαίωση για να συμμετάσχει στην εκπομπή.
Ο Ντέμιαν Κόλινς, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής ελέγχου των μίντια δήλωσε στην Daily Mail: «Οι τηλεοπτικές εταιρείες έχουν καθήκον να μεριμνούν για τους ανθρώπους που συμμετέχουν στις εκπομπές τους».