ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

To παρασκήνιο του «διαζυγίου» του Γ. Λιάγκα με τον ANT1

Τέλος Ιουνίου τελειώνει και τυπικά η σχέση του τηλεπαρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 μετά από έξι χρόνια συνεργασίας.
Κύκλοι του ΑΝΤ1 χαρακτήριζαν στο TV Εθνος απίθανο το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί η προοπτική (option) επέκτασης του συμβολαίου του τηλεπαρουσιαστή για ακόμη έναν χρόνο.
Πληροφορίες από το περιβάλλον του Γ. Λιάγκα ανέφεραν πως από..
τον Σεπτέμβριο και μετά δεν υπήρξε κανένα ραντεβού του παρουσιαστπη με τον ΑΝΤ1 για οποιοδήποτε προτζεκτ και ούτε ο ίδιος φέρεται διατεθειμένος να συζητήσει έστω και για την τυπική λήξη της συνεργασίας.
Σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον Λιάγκα, η μη αξιοποίησή του ήταν επιλογή συγκεκριμένου στελέχους ενώ σε αντιδιαστολή επισημαίνεται το γεγονός πως ο παρουσιαστής διατηρεί άριστες σχέσεις με την ιδιοκτησία του ΑΝΤ1.
Οπως αναφέρει το TV Εθνος αν και ο Λιάγκας ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του αρνούνται την παραμικρή αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα.