ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Δεν είναι η πρώτη φορά...

"Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη (στον Πειραιά), ο κ. Μητσοτάκης έκανε μία στάση για να πάρει από έναν πωλητή το γνωστό περιοδικό «Σχεδία», το οποίο στηρίζει άστεγους συμπολίτες μας. «Το ξέρω Πρόεδρε ότι μας στηρίζετε. Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε τη Σχεδία και μάλιστα από μένα», του είπε ο πωλητής". Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων,.. ενημερωτικό σημείωμα του Γραφείου Τύπου της ΝΔ για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πειραι. Ελα όμως που ο συγκεκριμένος πωλητής της Σχεδίας βγήκε στο κανάλι ΚΟΝΤRA και τα τίναξε όλα στον αέρα λέγοντας:
« Μου λέει (ο Μητσοτάκης) δώστε μου μια Σχεδία, του δίνω τα ρέστα, μου λέει κράτησε το ένα ευρώ που είναι παραπάνω από το περιοδικό, τον ευχαρίστησα και μέχρι εκεί. Και η κουβέντα μας τελείωσε εκεί, ούτε ότι σας στηρίζουμε, ούτε ότι θα βγείτε, ούτε ότι είμαστε ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τίποτε άλλο. Είμαι δημοκράτης απ’ άκρο σ’ άκρο δεν χαμπαριάζω Χριστό και για αυτό κάνω αυτή τη διάψευση τώρα. Είναι μυθεύματα. Δεν είπα ποτέ τέτοιες κουβέντες. Εγώ, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας δεν έχω ξαναπουλήσει το περιοδικό".