ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Λοβέρδος ο παραπονιάρης...

...και τρεις δημοσιογράφοι σε ιστορίες καθημερινής τρέλας

Tο πρόβλημα με τους πολιτικούς δεν είναι ότι είναι πολιτικοί. Είναι ότι από τη στιγμή που γίνονται πολιτικοί – πολλοί από αυτούς – νομίζουν ότι είναι κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους.
Ε, δεν είστε κάτι παραπάνω κύριε Λοβέρδε μου και όταν σας καλεί η δικαιοσύνη να της πείτε κάτι που θέλει να μάθει, οφείλετε να το..
κάνετε. Αν σας κατηγορούν άδικα θα δικαιωθείτε. Και τότε να βγείτε να μας πείτε ό,τι θέλετε για όσους σας έσυραν στη δικαιοσύνη.
Αλλά ως τότε μην λειτουργείτε, ούτε εσείς ως Λοβέρδος, ούτε οι άλλοι συνάδελφοί σας ως κάτι πιο πάνω από τους άλλους πολίτες της χώρας. Είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό! Είναι δε, στη δική σας περίπτωση που ξεφωνίσατε τις οροθετικές γυναίκες, θλιβερή συμπεριφορά που δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σας.

*Διαβάστε τη συνεχεια στο viewtag (ΕΔΩ) όπου η Γιώτα Δημητριάδη @Τεχνες-Plus, ο Γιάννης Καφάτος @Viewtag.gr και ο Γιάννης Παναγόπουλος @Fragilemag.gr φτιάχνουν μια λίστα μ’ όλα όσα άκουσαν, είδαν και σκέφτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, βολτάροντας στην πόλη, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κουβεντιάζοντας μεταξύ τους, κοιτώντας βιτρίνες μαγαζιών, ακούγοντας μουσική και συμφωνώντας πως ο διάβολος στις λεπτομέρειες βρίσκεται.