ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Συνταγές από τους Συντάκτες

Αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου, η «Εφημερίδα των Συντακτών» με την έκδοση των 3,5 ευρώ προσφέρει μια ειδική έκδοση 64 σελίδων.
Είναι «Οι συνταγές των συντακτών» σε επιμέλεια Καίτης Βλάχου και θα είναι γεμάτη με ανοιξιάτικα και πασχαλινά μαγειρέματα για όλα τα γούστα. Νηστήσιμα και μη, γλυκές..
λιχουδιές και ζυμώματα.
***
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να δοθούν και φέτος οικονομικά βοηθήματα για τα άνεργα και τα εν επισχέσει μέλη της Ενώσεως, ενόψει των εορτών Πάσχα. Η στήριξη των ανέργων μελών θα συνεχιστεί, παρ’ όλο που, μετά την κατάργηση του Αγγελιοσήμου, ο βασικός πόρος της ΕΣΗΕΑ είναι στην ουσία οι συνδρομές των μελών της (λεπτομέρειες ΕΔΩ).
***
Το κατανυκτικό πνεύμα της Εβδομάδας των Παθών και το εορταστικό της Ανάστασης αποτυπώνεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ3 τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Το τρίτο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης έχει προγραμματίσει για τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Θείο Δράμα και την Ανάσταση, ντοκιμαντέρ, κλασική μουσική και όπερα, ενώ αναλόγως εμπλουτίζουν τη θεματολογία τους οι περισσότερες από τις εκπομπές του προγράμματός του.
***
Με αφιέρωμα στη ρομαντική ιταλική σειρά της ΕΡΤ «Ο παράδεισος των κυριών» (Il paradiso delle signore), μέσα από την οποία ξεδιπλώνεται ένας συναρπαστικός κόσμος ομορφιάς και φινέτσας, κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση». Στο 65ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουν στον συναρπαστικό Γ’ Κύκλο της σειράς, που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18:30, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.