ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Τα πάνω κάτω στον ενημερωτικο τομέα της ΕΡΤ

«Ανανεώνεται η ενημέρωση της ΕΡΤ». Αυτό αναφέρει η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ανακοινώνοντας αναδιάρθρωση και αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα. Αλλαγές που έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς γίνονται προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και κοντά σε εκλογικές αναμετρήσεις.
Συγκεκριμένα η ΕΡΤ γνωστοποιεί:..

Με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα.
Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 05:45 έως και τις 09:45 ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.
Ο Νίκος Μερτζάνης θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19:00 με 21:00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η εκπομπή «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά.
Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο (δείτε ΕΔΩ) για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.
Στην ανακοίνωση για την ανακατανομή των ρόλων και τα νέα πρόσωπα στον ενημερωτικό τομέα, δεν υπάρχει αναφορά στην Κατερίνα Ακριβοπούλου που πληροφορίες την θέλουν να αναλαμβάνει τη μεταμεσονύκτια ζώνη της ΕΡΤ1, με ένα μεταμεσονύχτιο τοκ σόου.