ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Σοβαρό τροχαίο για τον Πάνο Χαρίτο με τη μηχανή

«Το Focus της Πέμπτης ακυρώνεται (μαζί ξανά την άλλη εβδομάδα με χέρια και πόδια στη θέση τους)». Αυτό δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Πάνος Χαρίτος το βράδυ της Τετάρτης μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή του.
Οπως έγραψε ο Πάνος Χαρίτος στο Facebook, το τροχαίο ήταν σοβαρό και πως αυτό που τον έσωσε ήταν..
το κράνος και τα ρούχα μηχανής (ανέβασε και σχετική φωτογραφία). Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου μετά το τροχαίο ατύχημα:
 «Τελικά η καλύτερη επένδυση στην ασφάλεια για κάθε μοτοσυκλετιστή, είναι το κράνος, το μπουφάν κι ένα καλό παντελόνι μηχανής. Το τελευταίο δεν το φόρεσα σήμερα. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης όταν ο οδηγός του διπλανού οχήματος αποφάσισε να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα (κι εμένα δίπλα του) ήταν η πτώση μου με ταχύτητα και με το κεφάλι στην άσφαλτο.
Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές.
ΥΓ. Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Ασκληπιείο Βούλας και τα παιδιά της ομάδας Δίας που αν και είχαν τελειώσει τη βάρδια τους σταμάτησαν κι έμεινα δίπλα μου για όσο χρειάστηκε στο δρόμο.
ΥΓ.1 τον Παναγιώτη, τη Δέσποινα, το Βαγγέλη (ξέρουν αυτοί).
Το Focus της Πέμπτης για αύριο ακυρώνεται (μαζί ξανά την άλλη εβδομάδα με χέρια και πόδια στη θέση τους).
»