ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Ποιοι υπονομεύουν τις λειτουργίες της πόλης του Χαλανδρίου

Ο Σίμος Ρούσσος καταγγέλλει την αντιπολίτευση: Είναι ανεύθυνοι και αδίστακτοι

Ο Σίμος Ρούσσος καταγγέλλει την αντιπολίτευση για υπονόμευση των λειτουργιών της πόλης του Χαλανδρίου καθώς απείχαν από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα. Πάνω από το καλό της πολής φαίνεται ότι κάποιοι όπως.. σημειώνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου βάζουν "τις προεκλογικές τους σκοπιμότητες".
Ο δήμαρχος Χαλανδρίου με ανάρτησή του στο facebook σημειώνει:
"Το γνωστό μαύρο μέτωπο Κουράση, Καρατζά, ΛΑΕ, Θωμά απέδειξε για άλλη μια φορά σήμερα ότι είναι αδίστακτο στην υπονόμευση των λειτουργιών της πόλης,προκειμένου να εξυπηρετήσει τις προεκλογικές του σκοπιμότητες.
Ετσι απείχαν από την σημερινή συνεδρίαση,στην οποία μάλιστα ειχαν καλέσει όσους κατάφεραν να παραπλανήσουν με ψέμματα,περί δημιουργίας χωματερής στο Πάτημα.
Βλέποντας ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να υλοποιήσουν όσα τους υποσχέθηκαν περί ανάκλησης των μελετών για την δημιουργία υπόγειου,αδειοδοτημένου και νόμιμου αμαξοστασίου σε κατάλληλο χώρο που αγόρασε ο δήμος ,δεν δίστασαν να απέχουν ώστε να μην υπάρξει απαρτία.
Με αυτήν τους την ενέργεια κατάφεραν να μην ψηφιστούν κρίσιμα θέματα που λόγω της νομοθεσίας δεν μπορουν να ψηφιστούν το επόμενο διάστημα.
Με το πραξικόπημα κατάφεραν πρός το παρόν να μην υπάρξουν:
1. Χρηματοδότηση του 8ου Γυμνασίου στο Πάτημα από το κληροδότημα Κεφαλληνού
2. Να μην επιχορηγηθεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Προμηθέας του Κάτω Χαλανδρίου για την διοργάνωση αθλοπαιδιών.
3. Να μην επιχορηγηθεί ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Ρίζες για την γιορτή του Σεπτεμβρίου.
4. Να μην επιχορηγηθεί η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου για γιορτή που αφορά τις ακαδημίες της.
5. Να μην αγοράσει ο δήμος εισιτήρια φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου με σκοπό την ενίσχυση των πυρόπληκτων στο Μάτι,που κατοικείται κυρίως από Χαλανδραίους.
6. Να μην εγκριθεί ο καθιερωμένος ψεκασμός για έντομα κλπ
7. Να μην επιχορηγηθεί ο Σκακιστικός Όμιλος για τις καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις πρός τιμήν του αποθανόντος προέδρου και ιδρυτή Γ. Ραφτόπουλου.
8. Να μην εγκριθεί έκτακτη χρηματοδότηση με 50.000 της σχολικής επιτροπής για τα δημοτικά σχολεία της πόλης.
Τα εξωφρενικότερα όμως όλων ειναι τρία:
Α. Η μη έγκριση της λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών της πόλης απο τον Σεπτέμβριο μιας και έπρεπε να εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο η εγγραφή 500 παιδιών που θα γίνει τον Μάιο. Επίσης μπλόκαραν την έναρξη λειτουργίας του νέου βρεφονηπιακού σταθμού που ανοίγει ο δήμος στο Κάτω Χαλάνδρι.
Β. Η μη έγκριση του προγράμματος καλοκαιρινής φύλαξης που αφορά 1150 παιδιά σε 7 σχολεία φέτος το καλοκαίρι.
Γ. Η μή έγκριση των καθαρισμών οικοπέδων ενόψει αντιπυρικής περιόδου.
Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο.Να τους χαιρόμαστε συμπολίτες Χαλανδραίοι."