ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Εμφάνιση Δανίκα στα υπόγεια της Alter Ego στη Συγγρού

...εκεί όπου στεγάζεται το Web TV του Μαρινάκη

Στις εγκαταστάσεις της Aλτερ Εγκο στη Συγγρού 340 και συγκεκριμένα στο υπόγειο όπου στεγάζεται το Web TV του Βαγγέλη Μαρινάκη και συγκεκριμένα στο υπερσύγχρονο στούντιο από το οποίο θα βγαίνουν οι εκπομπές του νέου καναλιού, εθεάθη ο δημοσιογράφος..
του “Πρώτου Θέματος” Δημήτρης Δανίκας…
***
Σκεπτικισμός έχει πέσει εσχάτως στα μεγάλα συμβόλαια του ΣΚΑΙ.  Με εξαίρεση τον Γ. Αυτιά που λέγεται ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του, οι υπόλοιποι εκπομπάρχες, παρουσιαστές και σχολιαστές – τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους, σκέφτονται τις συνθήκες εργασίας σε συνδυασμό με τις απολαβές, αλλά και την πορεία του δελτίου (τηλεθέαση και μείγμα) και έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις για το μέλλον τους στον ΣΚΑΙ.

***
Προφανώς κάποιοι στον ΣΚΑΙ δεν έχουν τι άλλο να κάνουν και μετράνε τις παρουσίες και τις απουσίες του Αλέξη Παπαχελά από το σχολιασμό των θεμάτων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για να βγάλουν συμπεράσματα! Παρατηρούν ότι εσχάτως έχει μειώσει τις εμφανίσεις του και διατυπώνουν τον προβληματισμό τους κατά πόσο η απόφαση του είναι τυχαία ή όχι.

- διαβάστε περισσότερα στο enimerosi24