ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Είναι πρόκριμα οι φοιτητικές εκλογές;

Διαβάζω κάτι εμβριθείς αναλύσεις για το θρίαμβο της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές και τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που θεωρείται λένε πρόκριμα στις πολιτικές.
Ευχαριστώ αφενος τους αναλυτές που με κάνουν να αισθάνομαι νέος -πάνω απο 20 χρόνια κάλυπτα το θέμα- και μου θυμίζουν τις εποχές που οι εκλογές αυτές είχαν ένα κάποιο νόημα. Αφετέρου να τους..
θυμίσω με τη σειρά μου οτι η ΔΑΠ βγαίνει πρώτη εδω και 33 χρόνια, και πρώτη βγήκε επίσης το επάρατο 2015. Κατι που αποδεικνυει την οργάνωση της παράταξης μεσα στα πανεπιστήμια και επίσης τα χάλια τους, σε οτι αφορα τις γραμματείες και τις υπηρεσίες προς τους φοιτητές, αλλα όχι την επικράτηση της ΝΔ. 
Οπως επίσης να τους πω οτι αν η πολιτική κάλπη ακολουθήσει όντως τη φοιτητική, τότε δεύτερο κόμμα θα ειναι το ΚΚΕ, τρίτο η Ανταρσυα, τέταρτα κατι αποκόμματα και το ΠαΣοκ και, -τι θλιψη...- οι χρυσαυγιτες θα πάρουν αυτο που τους αξίζει, δηλαδή δρόμο.
- από το fb του δημοσιογράφου Νίκου Μάστορα