ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Οταν ο Νίκος Μουτσινάς έπεσε στα γόνατα...

...και ζήτησε από την Έλλη Στάη να τον παντρευτεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Για την παρέα» του Νίκου Μουτσινά ήταν η Ελλη Στάη και μίλησε για όλα. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open TV, δεν δίστασε να παρουσιάσει στο πλευρό του Μουτσινά, ένα εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων.
Στη συνέχεια κάθισαν στις..
μπλε πολυθρόνες της εκπομπής και μίλησαν για τη δημοσιογραφία, την τηλεόραση, αλλά και την προσωπική ζωή της Έλλης Στάη.
«Ήμουν αυστηρή ως μητέρα. Και τώρα φωνάζω. Παντού. Μία εκρηξούλα τη ρίχνω» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Εγώ θα έκανα για ψυχαγωγία; Δεν θα έκανα. Δεν μπορώ να κάνω αυτά που έκανες εσύ (Νίκος Μουτσινάς) προηγουμένως. Άλλο να έχεις χιούμορ κι άλλο να μπορείς να κάνεις ψυχαγωγία. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Εμένα μου βγαίνει κάτι πιο σοβαρό. Ο δράκουλας με τα δοντάκια. Επειδή μου βγαίνει αυτό, θα έπρεπε να κάνω δημοσιογραφία και μάλιστα σκληρή. Όχι χαριτωμένη». Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στη διάρκεια της συνέντευξης ήταν όταν ο Νίκος Μουτσινάς έπεσε στα γόνατα και ζήτησε από την Έλλη Στάη να τον παντρευτεί, έχοντας καταλήξει  ότι ταιριάζουν απόλυτα (δείτε το βίντεο μετά το 10:30).