ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Αναβρασμός στην ΕΡΤ - Αλλαγές και περικοπές σε εκπομπές

Τέλος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από την πρωινή ζώνη

Τελευταία εκπομπή σήμερα για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και την «Πρώτη Είδηση». «Η τωρινή διοίκηση μου πρότεινε να μετακινηθώ σε άλλες ζώνες αλλά αρνήθηκα γιατί δεν είμαστε όλοι για όλα» είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Παναγιωτόπουλος που..
συμπλήρωσε: «Θα αποχωρήσω από την ΕΡΤ, γιατί πολύ απλά θεωρώ τον εαυτό μου όχι ως εξάρτημα το οποίο βγαίνει από το ένα κομμάτι και πάει στο άλλο, ούτε θεωρώ ότι η δημοσιογραφία είναι στη λογική της κινητικότητας».
Ο παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής τους τηλεθεατές ενω ευχαρίστησε την ομάδα της εκπομπής, τις διοικήσεις της ΕΡΤ και τους εργαζόμενους της ΕΡΤ που τον βοήθησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. 
Η «Πρώτη Είδηση», παρακολούθησε τα γεγονότα με ψυχραιμία, νηφαλιότητα, άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με όλη την Ελλάδα και ανέβασε τα ποσοστά της πρωινής ζώνης στη δημόσια τηλεόραση. Στην θέση της «Πρώτης Είδησης», θα βρεθεί μια νέα εκπομπή που θα παρουσιαζουν οι δημοσιογράφοι Μάνος Νιφλής και Κώστας Αλατζάς.
Στην ΕΡΤ επικρατεί αναβρασμός καθώς αναμένονται περικοπές - αλλαγές και σε άλλες εκπομπές  όπως αυτή που παρουσιάζει η Κατερίνα Ακριβοπούλου (της προτάθηκε μεταμεσονύκτια πολιτική εκπομπή ενώ λέγεται ότι στη θέση της θα πάει ο Ν. Μερτζάνης). Eπ΄αυτού υπάρχει σήμερα προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ ενώ αναμένονται αποφάσεις και για αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.