ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

O Γ. Αυτιάς, ο "Ρασπούτιν της ΝΔ" και η "πράσινη Μαρία"

Από χθες έγινε γνωστό μέσω διαρροών ότι ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Γιώργος Αυτιάς ανανέωσε για άλλα δυο χρόνια το συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου (δείτε ΕΔΩ).
Πολλοί εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή, σε συνδυσμό με τις διαρροές, είναι η απάντηση του Γ. Αυτιά στην απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να μην..
τον συμπεριλάβει στο "γαλάζιο" ευρωψηφοδέλτιο. Και αυτό επειδή, λένε, το διετές νέο συμβόλαιο σηματοδοτεί την απόφαση του παρουσιαστή να μην είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις προσεχείς εθνικές εκλογές, όπως ήταν η πρόταση της ηγεσίας της Πειραιώς.
Ο Βασίλης Σκουρής σχετικά με το «κόψιμο» Αυτιά γράφει στο news247, θέτοντας και έναν προβληματισμό:
«Πρόσωπα του περιβάλλοντος του Γ. Αυτιά αποδίδουν το "κόψιμό" του από το ευρωψηφοδέλτιο στη δυναμική που εμφανίζει, καθώς έρευνα γνωστού πανεπιστημίου του δίνει ως "κάτω όριο" σταυρών στο ευρωψηφοδέλτιο τις 500.000!
Τα ίδια πρόσωπα φέρουν ως βασικούς εισηγητές της μη συμμετοχής του στο ευρωψηφοδέλτιο τον "Ρασπούτιν της ΝΔ" και την "πράσινη Μαρία", χωρίς όμως να δίνουν περισσότερα στοιχεία για το ποιους εννοούν.
Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση που εν ενεργεία ευρωβουλευτής δεν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο -όχι με δική του απόφαση- και εάν τότε η ΝΔ στραφεί και πάλι στον γνωστό δημοσιογράφο...»