ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα για μέλη της ΕΣΗΕΑ

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θέλοντας να αναπτύξει σχέσεις και δράσεις με την ΕΣΗΕΑ, προσφέρει μία μείωση της τάξης του 50% στα δίδακτρα (από 3000 ευρώ σε 1500 ευρώ) του Αγγλόφωνου Μεταπτυχιακού Προγράμματος (media.jour.auth.gr/) σε τουλάχιστον δύο (2) μέλη της ΕΣΗΕΑ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την..
κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Δημοσιογραφίας (media.jour.auth.gr/european-journalism/).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) (docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvRBpYm9Fsrxd4WnSw3wh-DHxr_OHy1wg6d8-xhNlMMXsxSg/viewform?c=0&w=1), επιλέγοντας το 2: «Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία» (European Journalism). Η αίτηση υποβάλλεται στα αγγλικά. Οι υποψήφιοι, μέλη της ΕΣΗΕΑ, θα πρέπει να δηλώσουν στο τέλος της αίτησης και στο πεδίο » How You Intend To Finance Your Studies» την ένδειξη ESIEA MEMBER.
Μαζί με τις αιτήσεις τους οι υποψήφιοι συνυποβάλλουν:

  • Στοιχεία τίτλων σπουδών
  • Στοιχεία πιστοποιητικών αγγλομάθειας επιπέδου τουλάχιστον C Αυτά δεν είναι αναγκαία εφόσον οι υποψήφιοι κατέχουν τίτλους βασικών ή μεταπτυχιακών σπουδών από αγγλόφωνα Πανεπιστήμια ή Τμήματα Σπουδών ή από Τμήματα Αγγλικής Φιλολογίας.
  • Δύο (2) συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ ΑΕΙ ή αναγνωρισμένων Ερευνητικών Ινστιτούτων. Σε περίπτωση που υπάρχει επαγγελματική εμπειρία συναφής προς την επιλεγείσα ειδίκευση, η μία (1) συστατική μπορεί να προέρχεται από τον προϊστάμενο / διευθυντή του οργανισμού όπου αυτή αποκτήθηκε.
Η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων γίνεται σταδιακά και συνεχίζεται, εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις, έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2019.
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τον κανονισμό σπουδών και τη διαδικασία επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα του ΠΜΣ (media.jour.auth.gr/), να επικοινωνούν καθημερινά με την Γραμματεία του ΠΜΣ (τηλ. 2310-992072 ή ηλεκτρονικά στο: troullou@jour.auth.gr) και τον Διευθυντή του Προγράμματος καθηγητή Χρήστο Φραγκονικολόπουλο (chfragk@jour.auth.gr).