ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Κ. Βαξεβάνης προς ΝΔ: Θα σας ταράξω στη νομιμότητα

Μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων από τον εκδότη του Documento

«Ο κύριος Μητσοτάκης συνεχίζει την προσβλητική συμπεριφορά του (για την οποία επίσης θα καταφύγω στη Δικαιοσύνη) αποδίδοντάς μου χαρακτηρισμούς που όχι μόνο δεν δηλώνουν πολιτικό ήθος αλλά είναι και ποινικά κολάσιμοι» (δείτε ΕΔΩ)
 Αυτό αναφέρει ο δημοσιογράφος
Κώστας Βαξεβάνης, σε κείμενό του στο documentonews, που ξεκαθαρίζει:
«Με το Μαξίμου ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να κάνει ο,τι θέλει, με εμένα όμως θα πληρώσει για την επιχείρηση δολοφονίας του χαρακτήρα μου. Ενημερώνω τον κύριο Μητσοτάκη πως εκτός από τη μήνυση εναντίον της κυρίας Ζαχαράκη (δείτε ΕΔΩ) έχω καταθέσει μήνυση και εναντίον του ανιψιού του και συνεργάτη του Φλώρου, ο οποίος επίσης αναζητείται από την Αστυνομία. Θα ακολουθήσουν αγωγές εναντίον του ίδιου και του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη για όσα έχουν πει εναντίον μου καταχρώμενοι τον πολιτικό τους ρόλο.
Αν η κυρία Ζαχαράκη φοβάται όσο φαίνεται από την ανακοίνωση της ΝΔ, ας ζητήσει έστω τώρα συγνώμη και θα αποσύρω τη μήνυση. Διαφορετικά εκτός από τις αποκαλύψεις, θα σας ταράξω και στη νομιμότητα.»