ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ακρίτα (στα ΝΕΑ) τρολάρει τον Αδωνι για τα Λατινικά

Eνα δισέλιδο έχουν ΤΑ ΝΕΑ σήμερα για τις αντιδράσεις κατά Γαβρόγλου με αφορμή την κατάργηση των Λατινικών από τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα. Πέρα από το ρεπορτάζ η εφημερίδα φιλοξενεί απόψεις ειδικών καθώς και μια ΑΙΧΜΗ της Ελενας Ακρίτα κατά του Αδωνη Γεωργιάδη για το tweet στο οποίο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε:
«Η απόφαση για την κατάργηση της διδασκαλίες της Λατινικής Γλώσσης είναι αδιανόητη. Σε ολόκληρη την
Ευρώπη οι Κλασικές Γλώσσες (Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά) διδάσκονται παράλληλα καθώς αποτελούν την βάση του Πολιτισμού μας και εν γένει των Ανθρωπιστικών Σπουδών. Αγράμματοι!».
 Στην ΑΙΧΜΗ της με τον τίτλο «Το θεσπέσιο τουίτ σας» η Ελενα Ακρίτα έγραψε τρολάροντας τον αντιπρόεδρο:
Κύριε Αδωνι Γεωργιάδη, το θεσπέσιο τουιτ σας για την χρησιμότητα των Λατινικών, το αντέγραψα 13 φορές και το έστειλα σε 13 παραλήπτες. Ένας που το αγνόησε, σέρνεται κουρέλι στους δρόμους κι ένας άλλος σαν απόκληρος γυρίζει στην κακούργα ξενιτειά. Αντίθετα ένας που το έστειλε 13 φορές, έβαλε στο βιογραφικό του ‘άριστη γνώση Λατινικών’ κι έγινε ανάρπαστος στην αγορά εργασίας. Κι ένας άλλος – άκουσον, άκουσον! – έφτασε να γίνει μέχρι και αντιπρόεδρος της ΝΔ. Τελικά, μεγάλη υπόθεση η ψήφος των συνταξιούχων με την περικεφαλαία του Μεγαλέξαντρου.