ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Η «σφαγή» έγινε περίπατος σε 68 λεπτά

Πόσος χρόνος χωρίζει μια πολεμική «σφαγή» από έναν ειρηνικό περίπατο στην παραλία της Σμύρνης που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μια ζαριά στο τάβλι και ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης στα δύο; Μόλις μία ώρα και οκτώ λεπτά. Η πρώτη ανάρτηση έγινε στις 14.26 και ο τίτλο της, που..
δεν ήταν ιδιαίτερα συνεπής με το κείμενο, αναφερόταν σε «σφαγή».
Η δεύτερη ήρθε στις 15.34 και μιλούσε για «Τάβλι και κουλούρι Θεσσαλονίκης» που έφεραν κοντά Κοτζιά και Τσαβούσογλου (μοιράστηκαν το κουλούρι που τους είχε προσφερθεί). Βέβαια, στον τελευταίο τίτλο (τρίτη εικόνα κάτω) έγινε αργότερα μια προσθήκη για να γεφυρωθεί και να δικαιολογηθεί το χάσμα ανάμεσα σε πρώτη και δεύτερη ανάρτηση. Συμπληρώθηκε το «Ηρεμία μετά την καταιγίδα στη Σμύρνη». Γιατί όσοι παρακολουθούσαν διαδικτυακά τη συνάντηση του Έλληνα και του Τούρκου δεν ξεχνούσαν εκείνη τη «σφαγή» στην πρώτη ανάρτηση. Και η οποία οδήγησε πολλούς από αυτούς στον να δώσουν στο σάιτ το κλικ τους.
 Οι βαριές λέξεις, όπως το «Σφάχτηκαν» πάντα «πουλάνε».





- από το harddog-sport